BİNGÖL / MERKEZ - Halk Eğitimi Merkezi

"Girişimcilikte Önce Kadın Projesi" Yeniliklerle Başlıyor

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Kapsamında Bir Dizi Etkinlik Yapıldı

Ara

08 - 09 Aralık 2018 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilecek   Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2018-1. Dönem sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz Sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol neticesinde başlatılan "İşaret Dili Eğitimi" ilk mezunları sertifika programı,düzenlendi.

Kas

Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerlerine uyuşturucu ile mücadele semineri verildi.

Kas

Ebru Sanatı kursumuza yoğun ilgi gösterildi.

Kas

Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Bocce kursunda eğitim gören Eda Sayak ve Enes Özek Bocce 1.lig takımına seçildi.

Ekm

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce her yıl tekrarlanan "Eğitimde İyi Uygulama Örnekleri" kapsamında kurumumuz tarafından hazırlanan örnek uygulama videosu.

Ekm

ROLYEF,FLİOGRAFİ,VİTRAYİ,TEZHİP,MOZAİK, CAM SÜSLEME ALANLARINDA EĞİTİCİ İHTİYACI BULUNMAKTADIR.

Ekm

MEB 2023 EĞİTİM VİZYONU AÇIKLANDI.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü

Mehmet Nezir GÜL´ün

8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü Mesajı

Tem

Genel Müdürlüğümüz ile Uzaktan Eğitimi Yaygınlaştırma ve Alternatif Eğitim Derneği (UZEYAD) arasında imzalanan, “Toplumsal kültürün ve dezavantajlı grupların güçlendirilmesi” temasına dayanan ve Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen “Beni Hafife Alma Dijital Eğitim Platformu Projesi”nin uygulanmasına ilişkin iş birliği belgesi 26/02/2018 tarihinde yürürlüğe girmiştir.