BİNGÖL / MERKEZ - Halk Eğitimi Merkezi

Halk Eğitimi Merkezi

İnönü Mah. Eğitim Cad. No5 / BİNGÖL
Vizyon
İlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatılmış bireyler yetiştiren, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandıran, öğrenmeyi öğreten, sorgulayıcı ve üretken bir kişilik kazandıran öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda "Önce İnsan" düşüncesini benimseyerek, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksikliklerini tamamlayarak, Okula hiç gitmemiş veya okulun muhtelif sınıfından ayrılmış kişilerin eksik kalan eğitimlerini tamamlamalarına yardımcı olmak, ülkemizin kalkınması için ihtiyaç duyulan yetişmiş iş gücünün yetiştirilmesi için mesleki-teknik ve sosyal kültürel alanlarda kurslar açmaktır.
Kalorifer (Kömür)
ADSL (4 Mbit)