Turizm Haftası (17-22 Nisan) münasebetiyle Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışma ve etkinlikte Bingöl ilimizin gastronomik değerlerini tanıtmak ve yerel mutfak kültürünü yaşatmak için Çiris Otu (gulık/yelıng) Konseptli Yemek Yarışması kapsamında Halk Eğitimi Merkezî olarak Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı 4 kategoride 32 kursiyerle katılım sağladık.
Birbirinden leziz yemeklerin yarıştığı yarışma sonucunda;
Hamur İşi kategorisinde Çiris Otlu Vegan Burger ile 1.lik elde eden kursiyerimiz Ayşe TURGUT’u,
Ana Yemek kategorisinde Çiris Otlu İçli Köfte ile 1.lik alan kursiyerimiz Merve BAZENCİR’i,
Tatlı kategorisinde Çiris Otlu Baklava ile 1.lik alan kursiyerimiz Ayşe ÖZDEMİR'i
Çorba kategorisinde Çiris Otlu Çorba ile 1.lik alan kursiyerimiz Nurdan GAZİOĞLU' yu,
Ayrıca, emek veren, katılım sağlayan Usta Öğreticilerimizi ve tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.